Titan Jelsum
Titan JelsumPremium Hapert Dealer

Aanhangwagens

AANHANGERS EN TRAILERS VAN TITAN IN JELSUM

Titan beschikt over een veelzijdig assortiment aanhangwagens, die leverbaar zijn in uiteenlopende afmetingen, laadvermogens en uitvoeringen. Wij werken alleen met gerenommeerde fabrikanten. Daarom vindt u bij ons in Jelsum ook open en gesloten aanhangers van HAPERT. Van een plateauwagen, kipper, bakwagen en oprijwagen, tot een bagagewagen, koelwagen, marktwagen en verkoopwagen; wij leveren elk type aanhangwagen!

Ook voor specifieke trailers en speciaalbouw aanhangwagens gaat u eenvoudig naar Titan in Jelsum. Wij leveren onder andere motortrailers, boottrailers, paardentrailers, veetrailers, lesaanhangwagens, toiletwagens, transportwagens en BE-opleggers. 

GROOTSTE AANHANGER ASSORTIMENT VAN NOORD-NEDERLAND

Bij ons in Jelsum vindt u het grootste assortiment aanhangwagens en trailers van Noord-Nederland. Het totaalassortiment van Titan is afgestemd op zowel zakelijke gebruikers als particulieren. Naast nieuwe modellen, leveren wij ook uitstekend onderhouden occasions. In de showroom hebben we altijd minimaal 250 aanhangers en trailers op voorraad staan. De meeste modellen zijn direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij u altijd snel op weg helpen met de juiste aanhangwagen of trailer.

DE DEALER VAN HAPERT AANHANGWAGENS IN FRIESLAND

Titan is Premium Dealer van HAPERT aanhangwagens. Wij zijn niet alleen officiële dealer voor de regio Jelsum, Leeuwarden en omstreken, maar ook voor de gehele regio Friesland. In de hele provincie is Titan zelfs de enige HAPERT dealer.

Bij ons kunt u terecht voor het kopen, huren en onderhouden van elke HAPERT aanhangwagen. Dit sterke merk staat bekend om het bijzonder veelzijdige aanbod van de meest betrouwbare aanhangers van Europa. Of u nu een robuuste bakwagen, kipper, plateauwagen, oprijwagen of gesloten aanhanger zoekt; wat uw wensen ook zijn, HAPERT biedt altijd de best passende transportoplossing.

ZELF UW HAPERT AANHANGWAGEN CONFIGUREREN?

De aanhangwagens van HAPERT kunt u geheel naar wens samenstellen. Heeft u hulp nodig bij het configureren van uw model? Kom dan eens langs bij Titan in Jelsum. Onze specialisten helpen u graag bij het configureren van uw aanhangwagen.

MAATWERK AANHANGERS NOORD-NEDERLAND

Komt u uit de regio Friesland en bent u op zoek naar een maatwerk aanhanger voor speciale vervoersklussen? Bij Titan Aanhangwagens kunt u ook terecht als u speciale transportwensen heeft. Vanuit onze vestiging in Jelsum verzorgen wij namelijk ook maatwerk en speciaalbouw modellen voor klanten uit Noord-Nederland en omstreken. Wij zorgen altijd voor een aanhangwagen op maat, die beantwoordt aan uw wensen, transportbehoefte en budget.