Titan Jelsum
Titan JelsumPremium Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen

AANHANGWAGEN KOPEN BIJ TITAN IN JELSUM

Natuurlijk wilt u een aanhangwagen kopen, waarop u altijd kunt vertrouwen. Zodat u er ook echt zeker van bent dat elke lading veilig en ongeschonden van A naar B wordt gebracht. Daarom wilt u ook een aanhanger aanschaffen, die sterk, veilig betrouwbaar en duurzaam is. Dan bent u bij Titan Aanhangwagens in Jelsum aan het goede adres! Wij werken uitsluitend samen met de meest toonaangevende aanhangwagenmerken.

In onze showroom hebben we alle soorten aanhangers en trailers te koop staan. Zowel nieuw als gebruikt. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van een HAPERT aanhangwagen. Dit merk staat internationaal bekend om de sterkste en meest duurzame aanhangers in open en gesloten uitvoering. Titan is niet alleen Premium HAPERT Dealer voor de regio Jelsum, maar ook nog eens de enige officiële dealer in de hele provincie Friesland.

AANHANGER HUREN VOOR DE REGIO LEEUWARDEN?

Naast het kopen van een aanhangwagen of trailer helpt Titan u ook graag wanneer u een model slechts een enkele keer nodig heeft. We hebben alle soorten aanhangwagens in de verhuur staan. Wilt u graag van het merk HAPERT een gesloten aanhanger huren voor een verhuizing in de regio Leeuwarden, Drachten of Heerenveen? Of heeft u een extra vervoersmiddel nodig voor een tijdelijk bouwproject in Friesland? Titan verhuurt aanhangers voor elke denkbare klus.

Bezoek gerust de vestiging in Jelsum, waar onze experts u graag helpen bij het kiezen van het juiste huurmodel voor uw specifieke transportvraag. De aanhangwagen kunt u per halve dag of hele dag huren.

WIJ ONDERHOUDEN OOK ALLE SOORTEN AANHANGWAGENS

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor het onderhouden van uw aanhangwagen? Titan is een BOVAG-aanhangwagenbedrijf en beschikt daarom over gecertificeerde keurmeesters. Ons ervaren team voert graag al uw reparaties en onderhoud uit, ongeacht uw type aanhanger of trailer. Maak vandaag nog een afspraak met onze werkplaats in Jelsum.

GROOT MAGAZIJN MET AANHANGER ONDERDELEN

Daarnaast beschikken we ook over een groot magazijn met reserve-onderdelen voor alle HAPERT modellen en aanhangwagens van andere merken. Hierdoor kunnen veel reparaties en onderhoudsbeurten snel worden uitgevoerd.